Lugano – Aquaclean

Tapetniške tkanine, Odprodaja zaloge / Mikrotkanina

Lugano pripada kolekciji Rustika 16-17.  Zaradi Aquaclean tehnologije dopušča svobodo uživanja na vaši sedežni garnituri, saj vam ni več potrebno skrbeti, da bi se kaj zamazalo. S pomočjo Aquacleana lahko rešite večino madežev v gospodinjstvu (vino, črnilo, omaka, maščoba, blato, čokolada, krema, itd.) le z navadno vodo in krpo.

aqua-clean-arcom-lugano_01
01
aqua-clean-arcom-lugano_02
02
aqua-clean-arcom-lugano_03
03
aqua-clean-arcom-lugano_04
04
aqua-clean-arcom-lugano_06
06
aqua-clean-arcom-lugano_07
07
aqua-clean-arcom-lugano_08
08
aqua-clean-arcom-lugano_09
09
aqua-clean-arcom-lugano_10
10
aqua-clean-arcom-lugano_11
11
aqua-clean-arcom-lugano_12
12
Počisti
-
+

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.