Rustika Angora – Aquaclean

Tapetniške tkanine / Mikrotkanina

Angora pripada kolekciji Rustika High Tech 20-21. Gre za zelo obstojno tkanino z vzorcem.  Zaradi Aquaclean tehnologije dopušča svobodo uživanja na vaši sedežni garnituri, saj vam ni več potrebno skrbeti, da bi se kaj zamazalo. S pomočjo Aquaclean zaščite lahko rešite večino madežev v gospodinjstvu (vino, črnilo, omaka, maščoba, blato, čokolada, krema, itd.) le z vodo in krpo.

Kategorija: Material: Blagovna znamka: ,
aquaclean-ANGORA 1
01
aquaclean-ANGORA 2
02
aquaclean-ANGORA 3
03
aquaclean-ANGORA 4
04
aquaclean-ANGORA 5
05
Počisti
-
+

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.