COMERCIAL 95

Tehnične PVC tkanine / Platno

Commercial 95 je tkanina, ki je izdelana iz monofilamentne preje, zato je izredno odporna na vremenske vplive. Primerna je za vetrovna področja in zagotavlja ugodno senco, saj s specifičnim tkanjem omogoča dovolj velik pretok zraka. Uporabna je za vse vrste senčenja, še posebej se priporoča za izdelavo senčnih jader.

Kategorija: Material: Blagovna znamka:
7916 Natural
7901 Sand
7909 Steel
7910 Aquatic
7908 Green
7911 Black
Počisti
-
+

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.