Možnost prešite odeje

TehničnI podatki

OPAK

Tehnične PVC tkanine / PVC

Opak je težka 2 slojna trpežna tkanina. Osnovni namen je senčenje tako v zasebnem sektorju, kot v gostinstvu in hotelirstvu. Vgrajuje se na pergole, pagode in fiksne vrtne ali terasne konstrukcije. Srednji sloj tkanine zagotavlja nepropustnost svetlobe, vročine in dežja,  je ognjevarna in zagotavlja klimatski in temperaturni komfort.

Kategorija: Material: Blagovna znamka:
6616 Crema
Počisti
-
+

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.