MULTITEX

Tehnične PVC tkanine, Navtični tekstili in pomožni materiali / PVC

Multitex je izredno lahka PVC tkanina. Uporabna je za manjša nezahtevna prekrivala, s katerimi je zaradi majhne teže izredno lahko rokovati. Tako je primerna za prekrivanje motorjev, avtomobilov, prekrivanje krmilnih konzol v navtiki, prekrivanje vrtnega pohištva in podobno.  Multitex tkanine ni mogoče variti, lahko pa se jo šiva.

6701 Blanco
6703 Granate
6711 Musgo
6706 Marino
6707 Silver
Počisti
-
+

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.