DOT Stiskači, vijaki, Lift the DOT, Common Sense

Navtični tekstili in pomožni materiali / Inox - nerjavno jeklo, Medenina

Izdelki priznanega proizvajalca DOT – SCOVILL predstavljajo v navtiki nepogrešljivo skupino izdelkov za zapiranje in spajanje. Na voljo so stiskači iz nerjavečega jekla ter medenine, druker vijaki, hitre spojke in obračani gumbi (metuljčki). Vsi izdelki podjetja DOT so narejeni v ZDA in so nepogrešljivi v navtični industriji.

Dot produkti-PRINT

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.