INOX produkti – elementi iz nerjavečega jekla

Navtični tekstili in pomožni materiali / Inox - nerjavno jeklo

V ponudbi so inox – nerjavni elementi, ki so potrebni pri izdelavi navtičnih tend, bimini topo-ov in spray hood-ov. Izdelki so: asimetrična S kljukica, simetrična S kljukica, pritrdilni element – uho, vijačni karabin, zaključni fiting za Bimini – tendo, T fiting za Bimini – tendo, priključek za cev, priključek za cev z zatičem, nosilec tende z zapiralom s konkavnim podnožjem, nosilec tende z zapiralom
z ravnim podnožjem, stranski nosilec za tende , pritrdilni element kvadratni, večnamenski kavelj, D rinka, trikotna rinka, krokodil zateznik, drsna zaponka.

Inox produkti-PRINT
Kategorija: Material: Blagovna znamka:

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.