SEA STAR NAVTIKA

Vodonepopustna, Akrilna platna, Navtični tekstili in pomožni materiali / Akrilno platno

SEA STAR je akrilno platno, barvano v masi, kar pomeni, da ima izjemno barvno obstojnost in dolgotrajno življenjsko dobo. Platno SEA STAR je vodo nepropustno in je dodatno obdelano proti nastajanju plesni. Je odporno na sol. Platno je širine 153 cm in se uporablja v navtiki za izdelavo tend, bimini top-ov in sprayhood-ov.

Blanco
Seda
Integral
Marfil
Beige
Grante
Botella
Azul Real
Azul
Marino
Admiral
Silver
Perla
Gris
Antracita
Negro
Počisti
-
+

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.