ATN – Master plus 217 x

Umetno usnje, Navtični tekstili in pomožni materiali / PVC

ATN umetno usnje Master plus je trpežno umetno usnje, ki je primerno za uporabo v navtiki, avto industriji, pohištveni industriji, obnovi in proizvodnji fitnes opreme ter v proizvodnji usnjene galanterije. Je ognjevarno in primerno za uporabo na prostem, kakor tudi v notranjih prostorih.

Kategorije: , Material: Blagovna znamka:
ATN MASTER PLUS 217X293
217X293
Počisti
-
+

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.