YKK Snad

Navtični tekstili in pomožni materiali / PVC, Guma

Snad izdelek japonskega proizvajalca YKK je v navtiki izredno uporaben proizvod, saj za njegovo uporabo ni potrebno vrtati lukenj, je namreč samolepljiv. Uporablja se pri pritrjevanju tend, komarnikov, senčil na mesta, kjer bi z vrtanjem lahko povzročili škodo, prav tako pa je prikladen tudi za pritrditev na stekla.

 

Ykk snad-PRINT
Kategorija: Material: , Blagovna znamka:

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.