Sunstop sukanci

Navtični tekstili in pomožni materiali / Poliester

Sunstop sukanec priznanega ameriškega proizvajalca American & Efird je izredno trpežen, ker je UV stabiliziran. Zaradi tega je odporen na sonce, sol in vodo. Večinoma se uporablja za namene navtike pri izdelavi senčil in navtičnega oblazinjenja. Prav tako je uporaben pri proizvodnji vseh vrst zunanjih senčil.

 

Sunstop sukanci-PRINT
Kategorija: Material: Blagovna znamka:

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.