Keder trak in profili

Navtični tekstili in pomožni materiali, Pomožni materiali za tapetnike in izdelovalce senčil / PVC

V našem prodajnem programu so vam na voljo keder trakovi z dvojnimi zastavicami in sicer v debelinah 6,5 mm, 7,5 mm in 8,5 mm ter v črni in beli barvi. Prav tako ponujamo tudi U in UL kanale, ki so komplementarni s keder trakovi iz naše ponudbe. Izdelki se uporabljajo v navtične namene, pri izdelavi šotorov ter v Caravaningu.

Keder trak-profil-PRINT

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.