YKK Ježki

Navtični tekstili in pomožni materiali, Pomožni materiali za tapetnike in izdelovalce senčil / Poliester, Polipropilen

Ježek trakovi oz. sprimni trakovi so na voljo kot klasični trakovi in tudi kot samolepilni trakovi. Na voljo so v širinah 20 mm, 25, mm, 30 mm, 50 mm. Gre za visoko kvalitetne trakove proizvajalcev YKK in Pfeiffer. Oba proizvajalca zagotavljata obstojnost ježkov na 10.000 odpiranj in zapiranj. Prav tako so v ponudbi tudi YKK disk ježki.

Jezki-PRINT

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.