Nautic Obrobni trakovi

Navtični tekstili in pomožni materiali / Akril

Navtični obrobni – robni trakovi so izdelani iz akrilnih vlaken barvanih v masi. So izredno odporni na zunanje vplive, kot so sonce, dež, sol in so UV stabilizirani. Uporabljajo se za robljenje klasičnih tend, navtičnih tend in senčil, kakor tudi pri vseh izdelkih, za katere se uporablja akrilno platno.

 

Trakovi Nautic-PRINT
Kategorija: Material: Blagovna znamka:

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.