YKK Zadrge

Navtični tekstili in pomožni materiali, Pomožni materiali za tapetnike in izdelovalce senčil / PVC

Zadrge japonskega proizvajalca YKK so v našem prodajnem programu dobavljive v metraži kot tudi konfekcionirane deljive.

Konfekcionirana deljiva BRIZGANA navtična zadrga YKK je dobavljiva v črni in beli barvi v širini 10 mm in 8 mm.

Na deljivi zadrgi 10 mm je obojestranski plastičen ključ v barvi zadrge, na deljivi zadrgi 8mm je obojestranski kovinski ključ prav tako v barvi zadrge. Vse zadrge so UV stabilizirane in vodo odbojne. Zadrge v metraži so dobavljive kot spiralne in brizgane ter v širinah 5 mm, 8mm in 10mm.

 

Zadrge-PRINT

Za vse dodatne informacije ali povpraševanje smo dosegljivi na telefonski številki 01 51 55 290 ali preko spodnjega obrazca.

POŠLJI Povpraševanje

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite:


    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@arcom.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ARCOM d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.